13 & 14 mei 2017

Openingstijden

zaterdag 13 mei: 10.00-17.00

zondag 14 mei: 10.00-16.00

Entreeprijs: Gratis!

De entree voor Filakids is voor iedereen gratis. Gezien de aanwezigheid van een Belgisch postkantoor, is besloten om geen entreeprijs te vragen.

Programma zaterdag 13 mei

10.30 officiële opening

15.00 gratis veiling voor de jeugd.

Doorlopend activiteiten voor de jeugd

Programma zondag 14 mei

11.00 prijsuitreiking van de ontwerpwedstrijd

13.30 gratis veiling voor de jeugd

15.30 prijsuitreiking van de tentoonstelling

Doorlopend activiteiten voor de jeugd

Programma voor de jeugd

Voor de jeugd zijn er verschillende filatelistische activiteiten. Alles staat in het teken van postzegels en het uitbreiden van jouw verzameling. Er zijn activiteiten om de hele dag bezig te blijven. Omdat Filakids vooral om de jeugd draait, krijgt de jeugd de belangrijkste plek in de zaal; op het podium.

Zo is er beide dagen een grote gratis veiling voor de jeugd. Benieuwd wat er te winnen valt? Hieronder zie je twee filmpjes, waarin je alvast kunt zien welke prijzen er te winnen zijn. Bekijk de filmpjes goed en schrijf alvast voor jezelf op op welke prijzen je zeker wilt gaan bieden!

 

 

Ook kun je tijdens Filakids een kindvriendelijke GLITTERTATTOO laten plaatsen. Er zijn verschillende tattoos, allemaal met een postzegelrandje. Zorg dat je op tijd bent, want op=op.

 

Programma voor volwassenen (en jeugd)

Het podium is dus voor de jeugd, de rest van de zaal is voor iedereen. Hier is plek om handelaren te bezoeken. Er is ongeveer 70 meter tafels met handelaren.

Ook zal bpost met een stand met persoonlijke zegels aanwezig zijn. Hier kun je een persoonlijke postzegel ontwerpen en kopen.